Nyhetsbrev: Nytt kapittel

Hei  

Selv om det er fotballferie og seriefotballen har stilnet, betyr ikke det at perioden er fattig på nyheter. Vi har startet opp igjen treninger for å holde i gang frem til oppkjøringen mot 2019-sesongen starter like over nyttår. Det er et nytt kapittel i damelagets historie som skal skrives med Børge Haugsdal på plass som hovedtrener. Du får en kort presentasjon av Børge i nyhetsbrevet. Vi gleder oss til å ta fatt på det kapittelet!

Samtidig takker vi av vår utmerkede hovedtrener gjennom de to siste årene. Thomas skal nå inn i det spennende Sandviken-prosjektet, og starter like godt med en cupfinale.

Vi har fått et spennende nytt tilskudd til spillertroppen. Du får en kort presentasjon av Julie Belden Rasmussen i nyhetsbrevet.

Laget hadde årsavslutning fredag, og da ble årets priser delt ut. Nyhetsbrevet lister opp hvem som fikk de ulike prisene.

 

Aktivitetsplan:

Mandag 26. kl. 19:45-21:30: Trening, Varden kunstgress (siste trening på Varden i år)

Onsdag 28. kl. 19:15-21:00: Trening, Vestlandshallen

 

Onsdag 5. kl. 19:45-21:30: Trening, Vestlandshallen

Obs spillere! Børge kan sette opp litt andre tider for fremmøte på lagets facebook-side, så følg med der.

 

Børge Haugsdal skal trene FKF i 2019

For en drøy uke siden fikk vi den gode nyheten at Børge Haugsdal skal trene FKF i 2.divisjon i 2019. Det betyr at vi igjen kan løfte blikket og planlegge tiltak som vil legge grunnlaget for ytterligere fremganger for laget. Vi er svært glade for at Børge har tatt på seg oppgaven med å utvikle laget og spillerne videre.

Børge har en lang spillerkarriere bak seg. Han har vært sportslig leder i Gneist, vært i trenerteamet til Lysekloster og trener for Telavåg. Han har også trent jentelag med suksess i Kalandseid og Gneist, og vært involvert på kretslagsnivå.

Vi ønsker Børge hjertelig velkommen til FKF, og gleder oss til å ta fatt på forberedelsene til sesongen 2019! Børge er allerede i full sving på treningsfeltet. Dette vil bli bra! 👍🙂

Resten av trenerteamet er for øvrig med videre i 2019; Yngve, Andreas, Rene og Lars Ove. 👌

 

Velkommen, Julie!

Den andre gladnyheten sist uke var at Julie Belden Rasmussen har signert for FKF. Julie har trent med oss store deler av høsten, men har spilt for Molde FK.

Kristiansund-jenten har Dahle IL som moderklubb, men har de siste tre sesongene banket inn mål for Molde FK i 2.divisjon. I følge fotball.no har det blitt imponerende 44 mål på 51 kamper for det ambisiøse Molde-laget, som i likhet med FKF har kjempet i toppen av 2.div.

Julie har også representert Norge på J15 og J16-landslagene.

Julie virker å ha glidd veldig fint inn i spillergruppen vår, og vi gleder oss stort til å se henne i aksjon i den lilla drakten! Vi ønsker Julie hjertelig velkommen til FKF, og er svært glade for at du har valgt oss! 👏👍🙂

 

Lykke til, Thomas!

Da har Thomas ledet sin siste trening for FKF-damene. Det har vært to fremgangsrike og interessante år. Vi nådde ikke målet om opprykk, men Thomas forlater et bedre lag med bedre spillere enn da han kom. Ikke minst på det taktiske har vi sett stor fremgang. Thomas la ikke skjul på at han hadde ambisjoner da han kom, og at han ville til toppen. Da er det bare helt naturlig at han starter med cupfinale kommende helg! Vi unner Thomas denne muligheten i toppfotballen, samtidig som vi takker for den store innsatsen han har lagt ned. Det er ikke få timer med planlegging av trening og kamper han har gjennomført, svært lite har vært overlatt til tilfeldighetene.

Takk for innsatsen, Thomas, den kan du virkelig være stolt over. Lykke til videre!

 

Årets prisvinnere klare

På lagets årsfest fredag ble prisene for sesongen 2018 delt ut. Vi kan her avsløre hvem som stakk av med de gjeve prisene.

 

PRISER SESONGEN 2018:

  • Toppscorer futsal 1.div:
    • Mål: Sissel 9 (Maren 7 – Rebecca 6)
    • Assist: Herborg 8 (Lina 7 – Tonje 5)
  • Toppscorer:

o 2.div: Malin L 16 (Ine/Martine K 8)

o 3.div: Camilla 17 (Jeanette 9 – Herborg 7)

  • Flest målgivende:

o 2.div: Malin L 17 (Ine 7 – Lina/Martine K 6)

o 3.div: Herborg 11 (Camilla 9 – Karoline 7)

  • Høyest treningsoppmøte: Maren 115 (Lina 113, Martine K/Silje 110) Det har vært avholdt 122 fotballtreninger i sesongen.
  • Årets mål: Juli/Malin HL
  • Mesternes mester: Martine K
  • Årets unge spiller og mest fremgangsrike: Martine K
  • Årets lagspiller: Maren
  • Årets spiller: Malin L

 

Noen av prisvinnerne vil bli nærmere presentert i ukene fremover.

 

God helg!

Lars Ove  

 

 

 

Legg igjen en kommentar